De Top 5 beste Grill Restaurants van Rotterdam

Heb je zin in een lekker grillrestaurant in Rotterdam? Rotterdam heeft héél veel verschillende grillrestaurants. Van exclusief tot lekker ongedwongen, ons lijstje bevat de lekkerste steak en grillrestaurants van 2023 in Rotterdam.

Volgens onze redactie is dit de top 5 van de lekkerste grillrestaurants in Rotterdam:

  1. Gauchos

Gauchos is één van de meest bekende grill restaurants van Amsterdam met ondertussen al 3 vestigingen in- en rondom Rotterdam! Geniet hier van heerlijke Argentijnse steaks, spareribs en diverse exclusieve soorten vlees. Fijn: je bepaald zelf hoeveel gram je neemt en daarmee is dit restaurant ideaal voor zowel de grote als kleine trek!

gauchosgrill.nl
(3 locaties: Centrum, aan de Plas en aan de Maas)

  1. Hudson Rotterdam

Bij Hudson Rotterdam ga je op een culinaire trip door Amerika! Het restaurant is trendy ingericht en heeft een fijne vibe (tevens onderdeel van Foodsquare). Je bestelt hier de lekkerste steaks, spareribs en malse stukken exclusief vlees. Ook lekker: ze hebben heerlijke cocktails! Onze tip: bestel de Hudson’s Mix-Up (jammie!)

restauranthudson.nl/rotterdam
(Adres: Schiedamse Vest 28, 3011 BA Rotterdam)

  1. Zotte

Bij Zotte ben je verzekerd van een lunch of diner in een ontspannen setting. De inrichting is chique en een tikkie Argentijns. De kaart is zeer verrassend en bijzonder is de speciale Black Angus kaart! Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en de kwaliteit van de steaks is verbluffend. Hier gaan we zeker nog eens terugkomen!

zotte.nl
(adres: Straatweg 114, 3051 BM Rotterdam)

  1. Facet

Bij Facet geniet je van de lekkerste Argentijnse gerechten! Ze werken hierbij met een wisselende (seizoens)kaart, waarbij de bestsellers uiteraard nooit ontbreken! Bijzonder is de selectie Dry Aged Meat, veel keuze en unieke stukken vlees! Fijne bediening en uitstekende service.

facet.nl
(adres: Weissenbruchlaan 8, 3054 LN, Rotterdam)

  1. Ortam Barbecue Restaurant (100% halal)

Bent u een echte vleesliefhebber? Dan bent u bij Ortam BBQ aan het juiste adres! Ortam BBQ is een all-you-can-eat barbecue restaurant waar u, onder het genot van onze overheerlijke mezzes, uw eigen vleesgerechten aan tafel kunt grillen! Gerechten zijn 100% halal!

ortambbq.nl
(adres: Hillelaan 32, 3072 JD, Rotterdam)

Wil je liever met een lekker broodje erbij? Bekijk onze lijst van burger restaurants.

Of wilt u liever toch eten bij een sushi restaurant? Ook hiervoor hebben wij een overzicht gemaakt.