De beste halal restaurants in Rotterdam:

Op zoek naar een restaurant in Rotterdam waar je van heerlijk halal eten kunt genieten? Wij hebben onze top 5 halal restaurants in Rotterdam op een rijtje gezet:

  1. Restaurant The India Paradise

The India Paradise is het oudste authentieke Indische restaurant in Rotterdam. The India Paradise biedt een grote hoeveelheid aan smakelijke Indische gerechten. Of je nu een gezellige avond uit met vrienden wil of een leuk diner met je familie, The India Paradise heeft altijd wel iets te bieden wat bij je wensen past. Heb je meer zin om thuis te genieten van de heerlijke gerechten van The India Paradise, dan is er ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen of thuis te laten bezorgen!

Adres: Admiraal de Ruyterweg 20 a, 3031 AC Rotterdam

Website: https://theindiaparadise.com/

  1. Restaurant Ortam BBQ

Ortam BBQ is een all you can eat restaurant. De gerechten zijn gebaseerd op de Turkse & Mediterrane keuken. De producten van Ortam BBQ zijn 100% halal. Het vriendelijke personeel, sfeervolle interieur en uiteraard het heerlijke eten, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.  Ortam BBQ heeft 2 locaties in Rotterdam.

Adres: Hillelaan 32, 3072 JD Rotterdam

Cor Kieboomplein 481, 3077 MK Rotterdam

Website: https://ortambbq.nl/

  1. Restaurant Kite

Bij restaurant Kite laten ze je graag kennismaken met Afghaanse gerechten in een nieuw jasje. Er is een ruime keuze aan gerechten, waaronder BBQ spiesen en diverse soorten overheerlijke curry’s. Dineren volgens het Shared-Dining concept behoort ook tot de mogelijkheden!

Adres: Westblaak 160, 3012 KM Rotterdam

Website: https://restaurantkite.nl/

  1. Bazar

Restaurant Bazar, een gezellig en kleurrijk restaurant, waar vrolijke muziek wordt gedraaid. De gasten kunnen genieten van gerechten uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied. Alle gerechten zijn halal. Restaurant Bazar is bij uitstek geschikt voor grotere groepen (31 personen en meer).

Adres: Witte de Withstraat 16, 3012 BP Rotterdam

Website: https://www.hotelbazar.nl/nl/restaurant/

  1. Restaurant Ilya

Bij restaurant Ilya kunt u genieten van heerlijke ambachtelijke gerechten, welke worden bereid in een hout gestookte steenoven of op een houtskoolgrill. Met mooi weer is het bij Ilya ook mogelijk om van uw eten te genieten op het terras (gedeeltelijk overdekt).

Adres: West-Kruiskade 97-99, 3014 AN Rotterdam

Website: https://ilyarestaurant.nl/