Familie uitje in Rotterdam of een familiedag organiseren?

Wist je dat je in Rotterdam volop familie uitjes kan organiseren? Er is héél veel te doen in deze levendige stad! We hebben voor jou de beste ideeën voor een familiedag op een rij gezet! Hieronder staan de favoriete familiedag en familie uitjes van Rotterdam in 2024 van onze redactie vermeldt:

1. Sloepenspeurtocht op de Bergse Plassen in Rotterdam

Aan de hand van een GPS met internet varen alle deelnemers naar eigen inzicht een route over de binnenwateren van Rotterdam. Geniet van de mooie natuur en kleine eilandjes die je onderweg gaat tegenkomen. Let op: Onderweg moeten er vragen worden beantwoord die meetellen in de uitslag! Het bootje met de meeste punten wint!

Meer informatie: https://www.lommerrijk.nl/zakelijk/bedrijfsuitjes/sloepenspeurtocht

2. Fundustry Rotterdam

Aan de rand van het Rotterdamse centrum ligt de locatie Fundustry Rotterdam. Hier kun je paintballen in de oude Manege. Daarnaast is er voldoende ruimte voor grote workshop groepen. Ook zijn er 3 escaperooms te spelen, evenals stoere teambuilding games. En is het een ideaal startpunt voor diverse citygames.

Meer informatie: https://www.fundustry.nl/locaties/rotterdam/

3. Lasergame en karten in Rotterdam

Ga lekker lasergamen met de hele familie! Klaar met de potjes? Maak je arrangement compleet en rij een paar rondjes met een kart over de grootste kartbaan van Europa!

Meer informatie: https://www.vanderende.com

4. LIVE Escape in Rotterdam, de escaperoom in Rotterdam

De meest sensationele escaperoom in Rotterdam. Unique cases, video’s en personages maken dit echt indrukwekkend. Lukt het jou te ontsnappen?

Meer informatie: http://liveescape.nl/

5. Privé tour en rondwandeling door Rotterdam

Wil je wat leuks doen met het gezin en tevens een leerzame dag beleven? Boek een rondleiding door Rotterdam, waarbij we zowel wandelend als per boot en splashboot Rotterdam gaan verkennen! Kortom; neem droge kleren mee….

Meer informatie: www.zoyotravel.nl

Combineer je familiedag met lekker onbeperkt eten!

We hebben een overzicht van alle all you can eat restaurants in Rotterdam op de volgende pagina.

neem je de kids mee? Dan zijn de overzichten van speeltuinen & kinderattracties ECHT iets voor jou!