De beste sushi in Rotterdam!

Maak je dagje uit in Rotterdam compleet met een avondje heerlijke sushi! Rotterdam zit vol met sushi restaurants, maar waar vind je de beste sushi in Rotterdam?

Wij hebben ons best gedaan om de lekkerste sushi restaurants in Rotterdam voor jou te selecteren!

Onze top 5 sushi restaurants in Rotterdam centrum:

1. Aqua Asia Club

Hoogwaardige sushi met een uitzicht! Ga lekker een hapje eten en start met een glaasje bubbels in de lounge (of juist andersom, maar dat is aan jou). Alles komt hier op zijn plek; locatie, uitzicht en een unieke ambiance. Onze tip: probeer de signature dishes – deze zijn echt bijzonder!

Locatie: Holland Amerikakade 106, Rotterdam (Wilhelminapier, met uitzicht op Erasmusbrug)

Link: https://www.aquaasiaclub.nl/

2. IYumi

Ook hier zien we geen all-you-can-eat concept, maar gewoon goede verse sushi met uitsluitend dagverse ingrediënten! Focus en aandacht maakt de sushi bij iYumi bijzonder en dit proef je. Met een bijzondere selectie aan unieke rolls onderscheiden ze zich van vele andere sushi restaurants. Ons advies: zelf proeven!

Locatie: Coolsingel 143, Rotterdam (vlakbij metrostation Beurs – centrum!)

Link: http://iyumi.nl/

3. Shabu Shabu Rotterdam (all-you-can-eat)

Shabu Shabu kennen de meesten van ons wel: genieten voor een all-in prijs voor 2.5 uur onbeperkt sushi! Ondanks het massale karakter, houden wij persoonlijk van de keuzes die Shabu Shabu maakt in het menu en de vele wisselende grill gerechten. Ook als niet sushi liefhebber kan je hier een heerlijke avond beleven!

Locatie: Westblaak 82, Rotterdam (vlakbij centrum!)

Link: https://www.shabushabu.nl/sushi-restaurant-rotterdam

4. Azura

Authentiek genieten van a la carte sushi is ook zeker van toepassing bij Azura. Een chique en stijlvol restaurant met een focus op hoogwaardige kwaliteit. Naast een bijzonder ruime keuze uit sashimi, is ook de ‘Lobster maki’ met heuse King Crab een echte aanrader!

Locatie: Otto Reuchlinweg 1166, Rotterdam (Wilhelminapier, nabij hotel New York).

Link: http://www.restaurantazura.nl/26381/Home

5. Itami

Kies voor Itami en je kiest voor kwaliteit! Ze bieden een hoogwaardig teppanyaki & sushi. Een sushi restaurant waar je a-la-carte sushi kunt bestellen. Ze kiezen bewust niet voor een all-you-can-eat concept, waardoor er meer focus is voor het echte product. Dit proef je aan de uitstekende gerechten die hun a la carte prijs zeker waard zijn!

Tip: boek één van de menu’s en kies voor de chef’s choice! Onze favoriet!

Locatie: Prinsendam 182, Rotterdam (Wilhelminapier – aan voet van Erasmusbrug!)
Link naar website: https://www.restaurantitami.nl

Zoals je kunt zien, is onze lijst veelal voorzien van de beste a la carte restaurants! We geloven dat je voor hetzelfde geld (als je normaliter zou uitgeven bij een all-you-can-eat) heerlijk kan genieten bij een van de bovenstaande restaurants! Meer smaak, meer beleving en een betere sfeer!

Eet smakelijk!