De leukste hotspots voor High Tea in Rotterdam

Ga je een dagje naar Rotterdam met vriendinnen, moeder of dochter? Maak je dag dan compleet met een heerlijke high tea! De traditionele Britse Afternoon Tea wordt steeds populairder in Nederland. Ook in Rotterdam zijn er een aantal hotspots voor een high tea, wij zetten er hier 5 op een rij.

TIP: alle genoemde plekken zijn razend populair. Wil je zeker zijn van een plekje in één van deze hotspots in Rotterdam, reserveer dan tijdig je high tea!

 

  1. The Tea Lab

The Tea Lab staat bekend als één van de beste plekken voor een high tea in Rotterdam. Deze zaak heeft een uitgebreid aanbod van verschillende theesoorten en allerlei zoete en hartige hapjes. Er zijn verschillende soorten high tea’s, zodat je met een allergie of intolerantie ook nog volop keus hebt. Proef in ieder geval de zelfgemaakte red velvet cake, deze is heerlijk!

Adres: Nieuwe Binnenweg 178A, 3015 BJ Rotterdam

Link: https://thetealab.nl/

NOTE: Ze zijn nu dicht i.v.m. verhuizing, maar gaan in september weer open aan de nieuwe locatie op de Nieuwe Binnenweg. Bovenstaand adres is het nieuwe adres.

  1. Ten to Three Bakery

Ten to Three Bakery is alles wat je verwacht van een tea room. Een kleurrijk en schattig interieur en de heerlijkste gebakjes en cupcakes. Een ideale plek om bij te kletsen met je vriendinnen, terwijl je geniet van al het lekkers. De locatie van de Ten to Three Bakery is ook ideaal om te combineren met een dagje shoppen.

Adres: Aert van Nesstraat 24, 3012 CA Rotterdam

Link: http://tentothreebakery.nl/

  1. Hotel New York

Hotel New York is natuurlijk onmisbaar in dit lijstje. Hier ga je naartoe voor een Afternoon Tea in stijl zoals deze is bedoeld, inclusief clotted cream, sandwiches en onbeperkt thee! Ondertussen geniet je van het prachtige interieur van het hotel en het beste uitzicht op de skyline van Rotterdam.

De high tea wordt enkel in de middag vanaf 15:00 uur geserveerd.
Adres: Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam

Link: https://hotelnewyork.nl/

  1. Lof der Zoetheid

Lof der Zoetheid is opgericht door twee eigenaresses, de ene is patissier en de andere kok en grafisch ontwerper. Samen hebben maken zij de gerechten in dit knusse restaurantje. Alles hier is altijd eerlijk én huisgemaakt, want het leven is te kort voor vies eten, aldus de eigenaresses! De kaart verandert vaak, maar een high tea bestaat altijd uit heerlijke zoete taart, scones, broodjes, repen, hartige taart en natuurlijk thee!

Adres: Noordplein 1, 3035 EA Rotterdam

Link: http://lofderzoetheid.com/

  1. Euromast

Voor de ‘highest’ tea in Rotterdam moet je bij de Euromast zijn! Geniet hier van een heerlijke high tea op 96 meter hoogte in dé hotspot van Rotterdam. Zorg dat je op een plekje aan het raam zit, zodat je naast de zoete en hartige lekkernijen een prachtig uitzicht over de stad hebt. We geven toe; deze high tea is niet de beste in dit lijstje, maar de ervaring maakt dat zeker goed!

Adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam

Link: https://euromast.nl/

Of wilt u liever toch eten bij een vegan restaurant? Ook hiervoor hebben wij een overzicht gemaakt.