Top 5 Burger restaurants in Rotterdam

Maak je dagje uit in Rotterdam eens helemaal compleet met een avondje heerlijke hamburgers eten! Rotterdam zit vol met hamburger restaurants, maar waar vind je de beste burgers in Rotterdam?

Wij hebben de beste van 2023 voor je op een rij gezet van de lekkerste burger restaurants in Rotterdam, en uitgebreid geproefd uiteraard!

Ons overzicht van top 5 hamburger restaurants in Rotterdam centrum:

  1. Ter Marsch & Co

Ter Marsch & Co is wereldberoemd in Nederland. Ze hebben meerdere prijzen gewonnen en hebben eveneens een zaak in Amsterdam. De naam komt van een keurslager uit 1890, welke destijds in hetzelfde pand opende. Hier staat al 125 jaar vlees centraal en dat proef je!

Burgerbar Ter Marsch & Co, Witte de Withstraat 70, Rotterdam

https://www.termarschco.nl/nl/rotterdam/home

  1. Gracy’s

Gracy’s is een burgerbar waar je zo in een Amerikaanse sfeer bent. Het restaurant is volledig ingericht als een American diner inclusief roze muren, turquoise stoeltjes en geblokte vloer. Een perfect restaurant voor de echte liefhebbers van goede hamburgers!

Burgerbar, Gracy’s, Mauritsstraat 1a, Rotterdam

https://gochu.nl/

  1. Hamburg

Een stoer restaurant waar het altijd gezellig druk is. Ze serveren bij Hamburg alleen goede burgers gemaakt van verse ingrediënten en eerlijk vlees zonder hormonen of antibiotica.

Witte de Withstraat 948, 3012 BT Rotterdam

www.restauranthamburg.nl

  1. De Burgerij

Een van oorsprong Belgisch restaurant met een industriële uitstraling. Je vindt hier een groot aanbod aan burgers én iedere maand een wisselende hamburger van de maand.

Botersloot 24B, 3011 HG Rotterdam

https://www.burgerij.nl/

  1. Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burgers is niet alleen in Rotterdam bekend, maar ook in andere steden als Amsterdam, Breda en Utrecht. Er zijn zelfs restaurants in België en Frankrijk. Ellis wil de kwaliteitsburgers uit Amerika opnieuw introduceren in Europa. In dit restaurant zijn ook een aantal vegetarische opties te vinden.

Er zijn twee filialen in Rotterdam:

Coolsingel 123, 3012 AG Rotterdam
Stationsplein 49, 3013 AK Rotterdam

https://ellis.be/nl-be/

Mis jij jouw favoriete burger restaurant in Rotterdam?

Of heb je aanbevelingen?

Neem gerust contact op met onze redactie.

Voor de echte vleesliefhebbers hebben we ook een overzicht van onze top 5 grill restaurants & natuurlijk steakhouse gemaakt.