Top 5 Visrestaurants Rotterdam

Een stad aan de grootste haven van Europa met vis in alle soorten en smaken. In Rotterdam kun je dan ook de heerlijkste vis eten! Hieronder staan de favoriete visrestaurants in 2023 van dagje uit Rotterdam vermeld! Wij zetten onze 5 favoriete visrestaurants van Rotterdam hier op een rij.

1. Restaurant Zeezout

Gelegen in het Scheepsvaartkwartier op een prachtige locatie aan de Nieuwe Maas ligt Restaurant Zeezout. Een visrestaurant voor iedere visliefhebber en favoriet bij veel Rotterdammers. Vlees zal je op de kaart van dit restaurant niet vinden. De menukaart bestaat enkel en alleen uit de lekkerste tonijn, bouillabaisse, kabeljauw en nog veel meer lekkers uit de zee!
Tip: kies het verrassingsmenu van de chef!
Adres: Westerkade 11, 3016 CL Rotterdam
Link: www.restaurantzeezout.nl

2. The Fish Market

The Fish Market is pas 2 jaar open en nu al favoriet bij velen. Dit is misschien wel de beste seafood bar van Rotterdam! Ze werken hier uitsluitend met dagverse producten en duurzame vis én dat proef je zeker! Door de uitgebreide kaart, kun je hier goed terecht voor zowel lunch als diner.
Adres: Binnenrotte 105-111, 3011 HB Rotterdam
Link: www.thefishmarket.nl

3. Restaurant Fjord

Voor een speciale avond moet je bij Restaurant Fjord zijn! Hier hebben ze naast een prachtig restaurant namelijk ook twee privé-kamers. Ideaal voor een groep, zakelijke meeting of romantisch diner voor twee! De Noors-Frans-Mediterrane kaart biedt volop keuze aan heerlijke vis, maar ook voor de niet-visliefhebbers is er voldoende keus. Fjord is voor iedere gelegenheid dan ook een uitstekende keuze.
Adres: Blaak 776, 3011 TA Rotterdam
Link: https://www.fjord-rotterdam.nl/

4. Restaurant Langoest

In Restaurant Langoest genieten niet alleen je smaakpapillen, maar ook je ogen kunnen hier hun geluk niet op. Wat een prachtig interieur heeft dit restaurant! Iedere dag serveren ze hier de meest verse vis en ook de Black Angus Rib Eye mag er zijn. Kan je niet kiezen? Ze bieden een verrassingsmenu van de chef aan, waarbij je kan kiezen tussen 3, 4 of 5 gangen.
Adres: Boompjes 677, 3011 XZ Rotterdam
Link: https://www.langoest.nl/

5. Mood Rotterdam

Het voormalige restaurant van topkok Herman den Blijker is na de overname van Eveline Wu één van de beste sushi- en sashimi-restaurants in Rotterdam. Onmisbaar in dit lijstje! Hier serveren ze verse oesters, fruits de mer, bouillabaisse, sushi, sashimi, vlees, wild en gevogelte. De niet-visliefhebbers kunnen hier dus ook prima terecht. Bewaar naast je diner vooral ook een plekje voor een dessert, deze zijn ook stuk voor stuk om je vingers bij af te likken!
Adres: Otto Reuchlinweg 999, 3072 MD Rotterdam
Link: https://mood.nl/rotterdam/

Ontbreekt jouw favoriete vis restaurant in Rotterdam tussen dit rijtje?

Of heb je nog aanbevelingen? Neem gerust contact op met onze redactie.

Ben je naar aanleiding van deze lijst hongerig geworden? En wil je ook een beetje pit in het eten?

Bekijk anders onze lijst van beste Thai restaurants in Rotterdam.