Top 5 beste steak restaurants van Rotterdam

Waar kan je heerlijk genieten van malse steaks en lekkere spareribs? Bij het steakhouse natuurlijk! Wij hebben de top 5 beste steakhouse van Rotterdam in 2024 voor je op een rij gezet.
En ja; wij hebben ook hier weer volop zelf getest!

Hier vind je de beste steaks in Rotterdam:

1. Loetje Rotterdam

Loetje is een begrip in Nederland en heeft ook zijn stempel gedrukt op Rotterdam met zijn onovertroffen steaks. De informele sfeer, gecombineerd met het specialisme in het bereiden van malse biefstukken, maakt Loetje een favoriete plek voor liefhebbers van vlees. Probeer de befaamde biefstuk met de overheerlijke jus en de fijne bijgerechten, en je begrijpt waarom Loetje synoniem staat voor perfectie op het gebied van steak.

Link: https://www.loetje.nl/nl/locaties/rotterdam-centrum/

2. Steak & Bier

De naam zegt het al: Steaks en Bier en dat is precies waar dit steakhouse goed in is! Met de focus op steaks, spareribs en gamba’s kan je hier (samen met een speciaalbiertje) heerlijk genieten!
Veel typisch Amerikaanse gerechten, maar ook veel Latijns Amerikaanse grill opties. Bijzonder lekker: de Tex-Mex voorgerechten! Onze aanrader: probeer de gegrilde lamskoteletten!

Link: https://www.steakenbierrestaurant.nl/

3. Restaurant Hudson

Met een uitnodigende sfeer en een menu dat de essentie van uitmuntendheid in de keuken vastlegt, verdient Restaurant Hudson absoluut een plekje op deze lijst. Gelegen aan de Oude Haven, biedt dit restaurant niet alleen een adembenemend uitzicht op het water, maar ook een verfijnde selectie steaks die vleesliefhebbers in extase brengen. Van malse entrecotes tot verrukkelijke tournedos, elke hap is een culinair avontuur. De kwaliteit van het vlees, de perfecte grilltechniek en de bijbehorende sauzen maken een bezoek aan Restaurant Hudson een must voor de liefhebbers van smaakvolle steaks.

Link: https://restauranthudson.nl/rotterdam

4. The iron lady

Deze stoere dames stoppen veel liefde, aandacht en werk in de bereiding van al hun gerechten. Ze maken er een missie van om sensationeel lekkere steaks te serveren. Dus kom je ook een keer proeven?

Link: https://ironladysteak.nl/nl/

5. Cannibale Royale Rotterdam

Cannibale Royale Rotterdam is de belichaming van een moderne steak ervaring, met een knipoog naar de klassieke steakhouses. Het restaurant bevindt zich in het hart van de stad en biedt een intieme sfeer, perfect voor een avondje uit. Met een uitgebreid menu dat het beste vlees van topkwaliteit omvat, is het moeilijk om niet te watertanden bij de gedachte aan de sappige steaks die hier worden geserveerd. Van entrecote tot ribeye, de keuzes zijn gevarieerd en de smaken onvergetelijk.

Link: https://cannibaleroyale.nl/locations/westblaak/?lang=nl

Mis jij jouw favoriete steakhouse restaurant in Rotterdam tussen dit rijtje?

Of heb je aanbevelingen?
Neem gerust contact op met onze redactie.

Vanavond even geen vlees? Kijk dan eens bij onze Top 5 Vegan restaurants.