Top 5 beste steak restaurants van Rotterdam

Waar kan je heerlijk genieten van malse steaks en lekkere spareribs? Bij het steakhouse natuurlijk! Wij hebben de top 5 van Rotterdam in 2023 voor je op een rij gezet.
En ja; wij hebben ook hier weer volop zelf getest!

Hier vind je de beste steaks in Rotterdam:

1. Guachos aan de Maas

Guachos heeft maar liefst 3 vestigingen in Rotterdam maar wij vinden persoonlijk deze vestiging wel de meest gave! Met een uniek terras met uitzicht over de Maas en de Euromast is dit een bijzondere plek in Rotterdam (genomineerd voor ‘Het mooiste terras van Nederland’)! Je vindt een uitgebreid menu met heel veel soorten vleesopties!

Link: https://www.gauchosgrill.nl/site/nl/restaurant/holland_amerikakade/

2. Steak & Bier

De naam zegt het al: Steaks en Bier en dat is precies waar dit steakhouse goed in is! Met de focus op steaks, spareribs en gamba’s kan je hier (samen met een speciaalbiertje) heerlijk genieten!
Veel typisch Amerikaanse gerechten, maar ook veel Latijns Amerikaanse grill opties. Bijzonder lekker: de Tex-Mex voorgerechten! Onze aanrader: probeer de gegrilde lamskoteletten!

Link: https://www.steakenbierrestaurant.nl/

3. Rodeo Rotterdam

Met een flinke dosis Latijs-Amerikaanse invloed waan je jezelf even in een andere aangename wereld! Met de perfecte locatie op de Kop van Zuid en vele bijzondere specials op de kaart, is dit de perfecte locatie voor een lekkere avond Latijns-Amerikaans genieten. Oh ja: kies voor de Argentina 900 gram Ribeye steak (grain-fed) als je een echte liefhebber bent!

Link: https://rotterdam.restaurant-rodeo.nl/

4. The iron lady

Deze stoere dames stoppen veel liefde, aandacht en werk in de bereiding van al hun gerechten. Ze maken er een missie van om sensationeel lekkere steaks te serveren. Dus kom je ook een keer proeven?

Link: https://ironladysteak.nl/nl/

5. Meat Rotterdam

Zoals ze zelf zeggen, draait het om een goed huwelijk tussen vlees en kwaliteit. Meat Rotterdam kiest daarom voor dagverse producten, direct geleverd van eigen slager. Fijne wijnen, goede koffie en bijzondere cocktails; je vindt het allemaal bij Meat Rotterdam.
Zeker een aanrader na je dagje uit in Rotterdam!

Link: http://www.meat-rotterdam.nl/

Mis jij jouw favoriete steakhouse restaurant in Rotterdam tussen dit rijtje?

Of heb je aanbevelingen?
Neem gerust contact op met onze redactie.

Vanavond even geen vlees? Kijk dan eens bij onze Top 5 Vegan restaurants.