De Marathon

De NN marathon van Rotterdam is al vele jaren het grootste ( 2 daagse ) sportevenement van Nederland. Ook afgelopen jaar was de inschrijving van de klassieke marathonafstand in no-time uitverkocht! Dit jaar vindt de Marathon van Rotterdam plaats op zaterdag 6 en zondag 7 april.

De Marathon van Rotterdam heeft als hoofdsponsor Nationale Nederlanden, vandaar dat de marathon ook wel bekend is onder de naam NN Marathon Rotterdam.  De marathon is populair geworden om het feit dat hij daadwerkelijk plaatsvindt in- en rondom de highlights van Rotterdam. Het parcours is daarnaast bijna volledig afgesloten voor het overige (weg) verkeer, waardoor er veelal perfecte loopcondities ontstaan!

Dit jaar kun je weer kiezen uit verschillende onderdelen, waarvan de ‘klassieke’ marathon verreweg het meest populair is! 

Parcours en route van de marathon Rotterdam

Benieuwd als loper, toeschouwer of bewoner waar de route allemaal langskomt? Check hier het parcours van de marathon Rotterdam: https://www.nnmarathonrotterdam.nl/media/3251/mr18-nnmarathon_2018.pdf

Inschrijven voor de marathon van Rotterdam

Je kan je inschrijven via onderstaande link. Let op: de plaatsen zijn beperkt en het evenement is elk jaar sneller uitverkocht! Dit geldt met name voor de klassieke marathon.
Aanmelden marathon van Rotterdam: https://registration.mylaps.com/marathon-rotterdam/register

Korting voor de marathon van Rotterdam

Er is over het algemeen geen korting te vinden voor de marathon van Rotterdam. Uitsluitend als je student bent, ontvang je een aantrekkelijke korting. Indien je met een grotere groep bent, kan het interessant zijn om contact op te nemen met de organisatie.

Overnachten tijdens de marathon van Rotterdam

Wij adviseren om de marathon van Rotterdam te combineren met een hotelovernachting in Rotterdam. Zo begin je lekker ontspannen aan de marathon! Check de beste deals voor deze dagen! O.a. in het NHow hotel kan je heerlijk overnachten: check https://www.nhow-rotterdam.com

Wil je meer informatie over de marathon van Rotterdam?

Check dan de officiële pagina van de Marathon van Rotterdam! 
Informatie: https://www.nnmarathonrotterdam.nl