De beste Thaise restaurants in Rotterdam:

Op zoek naar een Thais restaurant in Rotterdam waar je van heerlijk eten kunt genieten? Hieronder staan de favoriete Thaise restaurants in 2023 van dagje uit Rotterdam vermeld! Wij hebben onze top 5 Thaise restaurants in Rotterdam op een rijtje gezet:

  1. My Thai Son

Bij My Thai Son kun je terecht voor heerlijke, authentieke Thaise gerechten, welke altijd worden bereid met verse ingrediënten. In het restaurant hangt een gezellige Thaise sfeer. Of je nu alleen eet of met een grote groep, bij My Thai Son zit je altijd goed. Ook zijn er mogelijkheden voor Private Dining en Shared Dining.
Adres: Mariniersweg 74A, 3011 NS Rotterdam
Website: https://mythaison.com/

  1. De Kleine Ondeugd

Al meer dan 22 jaar zit Thaise bistro De Kleine Ondeugd aan de Oostzijdijk in Rotterdam. Laat je verrassen door de koks! De Kleine Ondeugd hanteert namelijk het ‘eten wat de pot schaft’ concept.
Adres: Oostzeedijk 348, 3063 CD Rotterdam
Website: https://dekleineondeugd.nl/

  1. Yam Thai

Bij Yam Thai kun je genieten van authentieke Thaise gerechten. Er wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van Thaise ingrediënten die wekelijks vers uit Thailand worden geïmporteerd. Naast specialiteiten zoals curry’s en wokgerechten, heb je ook een ruime keuze uit lekkere frisse Thaise salades en vegetarische gerechten.
Adres: Straatweg 65, 3051 BD Rotterdam
Website: https://yamthai.nl/

  1. Restaurant Thailand

Eetcafé Thailand serveert heerlijke Thaise gerechten. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan bij dit eetcafé hoog in het vaandel! De goede service en fijne sfeer zorgen voor een geslaagde avond. In de zomer kun je bij mooi weer ook dineren op ons mooie grote terras.
Adres: Zenostraat 208, 3076 AZ Rotterdam
Website: https://restaurantthailand.nl/

  1. Hua Hin

Hua Hin is een gezellig en authentiek Thais restaurant. Hier kun je genieten van een diner, maar ook van een late lunch. De gastvrijheid, gezelligheid en persoonlijke service zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Adres: Oudedijk 158, 3061 AP Rotterdam
Website: https://huahinrestaurant.nl/