De allergrootste vuurwerkshow vind je tijdens oud en nieuw in Rotterdam! Onder de naam  ‘Het nationale vuurwerk’ vindt dit unieke schouwspel plaats op de Erasmusbrug in Rotterdam.

Deze georganiseerde vuurwerk show vind dit jaar voor de 11e keer plaats en blijft jaar op jaar de verwachtingen overtreffen. Dit vrij toegankelijke spektakel is een onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals.

Wat kan je verwachten de vuurwerkshow?

Vanaf circa 22.30 uur wordt er begonnen met de grootste hits van het afgelopen jaar en zal er tevens en jaarmix worden afgespeeld. Je kan uiteraard je eigen drankjes en oliebollen meenemen! (Let op: glaswerk wordt niet gewaardeerd).

Na het eindigen van je de jaarmix zal je samen met je vrienden, familie en ruim 60.000 andere feestvierders aftellen naar dat ene moment: 00.00 uur (de rotterdam countdown 2019). Om exact 00.00 uur zal vervolgens het vuurwerk in Rotterdam losbarsten en kan je genieten van deze fantastische show.

Lees snel onze 5 tips om de vuurwerkshow in Rotterdam optimaal te kunnen ervaren:

  1. De show wordt gehouden op de Erasmusbrug. Goede plekken om de show te kunnen bekijken: Wilhelminakade, Willemskade, Westerkade of de Pontveer.
  2. Kom op tijd: de beste plekken zijn soms vanaf 21.00 uur al bezet.
  3. Kleed je warm aan en neem voldoende eten&drinken mee
  4. Vier als een koning: boek een hotelkamer in Hotel New York, NHOW hotel of Thon Hotel in Rotterdam en kruip vanaf de kade zo het hotel in!
  5. Ruim netjes je afval op na afloop en hou de stad schoon en leefbaar voor iedereen!
  6. Kom je toch met de auto? Bepaald de BOB en parkeer makkelijk bij o.a. Q-Park Maastoren (Wilhelminakade 101, 3072 AP Rotterdam).

Wil je met een eigen boot gaan? Hou dan rekening met het feit dat de Leuvehaven / Veenhaven incl. het stuk van de Maas afgesloten zullen zijn voor al het verkeer.

Wij namens dagje-uit-Rotterdam wensen iedereen alvast een héél gelukkig en voorspoedig 2018! Geniet van deze unieke vuurwerkshow in Rotterdam!

Laat een Reactie achter